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2013-09-10
Charcuterie - The Craft of Salting, Smoking, and Curing - Revised & Updated - de Michael Ruhlman, Brian Polcyn, Yevgenity Solovyev (Author)

Details Charcuterie - The Craft of Salting, Smoking, and Curing - Revised & Updated

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Le Titre Du FichierCharcuterie - The Craft of Salting, Smoking, and Curing - Revised & Updated
Date de Parution2013-09-10
TraducteurSirena Harlowe
Chiffre de Pages494 Pages
La taille du fichier51.26 MB
Langue du LivreAnglais et Français
ÉditeurBlackstaff Press
ISBN-103947960725-NBU
Format de eBookAMZ PDF EPub HWP XPS
de (Auteur)Michael Ruhlman, Brian Polcyn, Yevgenity Solovyev
Digital ISBN873-7619929002-XCT
Nom de FichierCharcuterie-The-Craft-of-Salting-Smoking-and-Curing-Revised-&-Updated.pdf

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